Kerhot

Säännöllistä kerhotoimintaa ala-koulujen oppilaille. Kerhot kokoontuvat kyläkouluilla ja Karviatalon harrastetiloissa.  Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki kuudesta ikävuodesta ylöspäin.

Kerhoissa askarrellan, kokataan, opetellaan perus arjentaitoja, tehdään retkiä, tutustutaan metsään, luontoon ja eläimiin, leikit ja pelit kuuluvat aina kerhojen ohjelmaan. Harrastus, jossa opitaan itse tekemällä lisäten lasten omatoimisuutta ja taitoja toimia ryhmässä.

Täältä löydät TOP-tehtäviä

Säännöllistä toimintaa ylä-koululaisille ja varttuneemmille nuorille. Ylä-koulun kerhot kokoontuvat Karviatalon harrastetiloissa, joissa perinteisen kerhotyön lisäksi nuoret tekevät ja suunnittelevat omia projektejaan. Projekteina ovat mm. nuoremmille suunnatut ystävänpäiväjuhlat, 4H-Topin synttärijuhlat, vappukarnevaalit, halloweenjuhlat, joulujuhlat ja wiiliviikon ohjelmaa. Suunnitellaan ja tehdään erilaisia retkiä. Pidetään leirejä. Osallistutaan koulutuksiin ja kursseille. Keskustellaan nuoria askarruttavista asioista.  Kannustetaan yritteliäisyyteen ja oman yrityksen perustamiseen. Tarjotaan työmahdollisuuksia mm. kerhon-ohjaajiksi, kahvilatyöhön, työllistämis- ja palvelutoimintaan.

 

TOP TEHTÄVÄT