Yhdistys

Karvian 4H-yhdistys on perustettu vuonna 1959. Sen toimialueeseen kuuluu Karvian kunta.

Toiminnanjohtaja Tarja Hirvisaari.

4H-hallituksenjäsenet: Pj. Piia Hietikko, varapj. Susanna Raiskio, Päivi Suominen, Kimmo Järvinen,Ida Mäki, Aila Hauskamaa, Liisi Milbach, Raimo Kuusela, Tiina Järvinen nuorisojäseninä Salla-Mari Lehtinen, Joona Kirvesniemi ja Mika Järvinen

Karvian 4H-yhdistyksellä on 350  nuorisojäsentä ja 86 aikuisjäsentä. Kunniajäseniä ovat Martta Simola, Sanni Mustajärvi, Kaisu Mustajärvi ja Salme Nortula.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään huhti-tooukokuussa, jossa esitellään yhdistyksen toimintaa ja jaetaan lahjoitetut kannustus-stipendit ahkerille osallistujille.

Valtakunnallisena järjestönä Suomen 4H-liitto.

Kansainvälinen 4H tulee sanoista Head, Hands, Heart and Health,                                                          joka merkitse suomeksi Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi

4H-toiminta yhdistää hauskalla tavalla harrastuksen ja itsensäkehittämisen, huomioiden lasten- ja nuorten eri ikävaiheet. 4H-harrastuksessa opitaan vuorovaikutustaitoja, käytännön arjentaitoja itsetekemällä ja oppimalla. Yrittelijästä elämänasennetta ja yrittäjyyttä.

Karvian 4H-yhdistys  tarjoaa lapsille ja nuorille kerho-kurssi- ja leiritoimintaa. Järjestää lapsille, nuorille ja kokoperheelle erilaisia tapahtumia ja retkiä. Kouluttaa nuoria työelämään ja tarjoaa heille työmahdollisuuksia omassa yhdistyksessä sekä tilausasiakkaiden luona. Opastaa ja kannustaa omien yritysten perustamisessa. Lisäksi yhdistyksellä toimii mm. kahvila, kädentaitomyymälä, nuorisotilat, viljelypalsta, mehuasema, lannoitesäkkikeräys ja havumyyntipisteet.

Karvian 4H-yhdistys

Kylä-Karviantie 17

39930  KARVIA

tarja.hirvisaari(at)karvia.fi

0503577833 tai 0257279297

Stipendien saajia 2012v. Kuvasta puuttuu kuusi nuorta yhtäaikaisten leirien jaretkien vuoksi.
Vuosikokous 2011v. Stipendiensaajat ja valitut kunniajäsenet.
Suomen 4H-liitto